Sinds juli is Alexander Thewissen werkzaam als trotse civieltechnisch projectleider bij ons bedrijf. Alexander heeft 18 jaar werkervaring in de civieltechnische branche als adviseur/projectleider bij onder andere de advies- en ingenieursbureaus Sweco en RPS.

Met zijn opleiding Civiele Techniek en zijn brede ervaring op het gebied van gebiedsontwikkelingen, waterkeringen en praktisch toegepast watermanagement versterkt hij het profiel en de ambitie van Waterpas om klanten integraal te kunnen bedienen in de planvoorbereiding. Voorgaande jaren heeft hij bij vele projecten zijn klanten zorgen uit handen genomen, waaronder projectontwikkelaars, gemeenten en waterschappen. Hij is ook graag u van dienst.

In de bijlagen hieronder vindt u zijn bijdragen aan enkele mooie projecten uit zijn loopbaan. Op LinkedIn vindt u ook extra informatie over zijn werkzaamheden.

Alexander Thewissen:

010 – 265 75 60
06 – 14 95 53 28
thewissen@waterpas.nl
www.linkedin.com/in/alexanderthewissen/
www.waterpas.nl