Donderdag 12 oktober geeft projectleider Willem van der Grinten een sessie over beheer en ontwikkeling op basis van gewoontes van bewoners in een wijk. De sessie is onderdeel van de netwerkbijeenkomst CROW Levende Stad: Beleving van de openbare ruimte. Willem geeft een introductie over hoe leefstijl gericht ontwikkelen bijdraagt aan tevreden bewoners en gebruikers.

Na groot succes van de eerste netwerkbijeenkomst Beleving van de Openbare Ruimte in Arnhem 2016, staat het onderwerp bij veel gemeenten en organisaties hoog op de agenda. Dit jaar vertellen de gemeente Deventer, Nederland Schoon, RWS Leefomgeving en Waterpas graag wat er al allemaal mogelijk is bij dit onderwerp.

 

Op de desbetreffende dag worden na de inloop enkele presentaties geven, waarna er keuze is uit meerdere deelsessies en tot slot wordt de dag geëindigd met een uitgebreide netwerkborrel. In één van de deelsessies vertelt Willem van der Grinten over hoe leefstijl gericht ontwikkelen bijdraagt aan tevreden gebruikers, waarbij het accent ligt op stadcentra met een winkelcentrum. Het zal een interactieve bijeenkomst worden waar u kennis maakt met een methodiek waarbij de behoefte van de gebruiker voorop staat.

De bijeenkomst is in het stadhuis van de gemeente Deventer. Toegang is gratis. Inschrijven kan via de site van kennisplatform CROW (klik hier)

 

Datum en tijd:

Donderdag 12 oktober 2017
Inloop vanaf 12.45
Opening om 13.15

Locatie:

Stadhuis gemeente Deventer
Grote Kerkhof 1
7411 KT Deventer
10 minuten lopen vanaf station Deventer