Al sinds de oprichting in 1999 is Waterpas gevestigd aan de Vijverhofstraat 47 in Rotterdam. Na ruim 18 jaar is het tijd voor vernieuwing en een nieuw pand. Na een uitgebreide zoektocht hebben we een nieuwe plek gevonden in Barendrecht.

Vanaf 2 april zullen we ons vestigen op Zuideinde 60 in Barendrecht, waar wij de gehele eerste verdieping en een deel van de tweede verdieping zullen hebben. Het is een kleine vijf minuten lopen naar station Barendrecht waar elk kwartier treinen rijden in de richting van Rotterdam en in de richting van Dordrecht. Ook de A15 is goed te bereiken vanuit Barendrecht.

Op het moment van schrijven zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de nieuwe verhuizing en de inrichting van het pand. Een nieuwe plek betekent ook dat de inrichting gelijk goed onder handen kan worden genomen. In de nieuwe inrichting maken we een betere scheiding tussen werk en ontspanning door de werkzaal en ontspanruimte van elkaar te scheiden, fysiek en door middel van andere meubelen en kleurgebruik. Met het nieuwe pand gaat Waterpas vol nieuwe energie de toekomst in.

De verhuizing zal in korte fases verlopen zodat de verhuizing zo min mogelijk invloed heeft op onze werkzaamheden. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen en u bent van harte welkom voor een kop koffie op ons nieuwe adres!

Waterpas Rotterdam:
Ons volledige adres per 2 april is: Zuideinde 60, 2991 LK Barendrecht .
Ons telefoonnummer is ongewijzigd en faxnummer is vervallen.

Waterpas Hoofddorp:
De vestiging in Hoofddorp verhuist niet en blijft op Zandsteen 24, 2132 MR te Hoofddorp.