Op dinsdag 19 juni is Waterpas Barendrecht officieel geopend samen met onze collega’s en familie. Het nieuwe gebouw is nu helemaal ingericht en volledig naar wens.

Al sinds de oprichting in 1999 was Waterpas gevestigd in de Vijverhofstraat in Rotterdam. De wijk ging achteruit en het pand ook, dus het werd tijd om een nieuwe frisse start te maken, ondertussen zijn we verhuisd naar Barendrecht.

De opening is gevierd in kleine kring met collega’s en familie vanuit Barendrecht, Hoofddorp en op locatie onder het genot van taart en een drankje. Aan geïnteresseerden werd een rondleiding gegeven op de eerste en tweede verdieping, die wij in gebruik nemen.

Korte rondleiding
Bij aankomst bij het pand moet je de eerste verdieping, waar je gelijk binnenkomt in de ontmoetingsruimte, waar ook de bekende ANWB paal staat. Er is daar ook een keuken zodat er ook gegeten en gedronken kan worden.

Als je verder naar binnen loopt kom je in de zaal, waar natuurlijk hard gewerkt wordt. De zaal beslaat het grootste gedeelte. Verderop hebben we nog een kleine vergaderzaal en de printer-ruimte.

Er komt veel licht en lucht naar binnen, zodat er fijn gewerkt kan worden. Ook diverse planten en kustwerken zijn aanwezig.

Een verdieping hoger vind je de twee vergaderzalen ‘keuken’ en ‘oud Hollands’. Deze zijn ingericht in alsof je je in een keuken begeeft en op zijn oud Hollands. Zie de foto’s hiernaast.

We zijn volledig werkzaam nu en hopen nog lang te kunnen genieten van het pand. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen en u bent van harte welkom om een keer langs te komen.

Onze nieuwe adresgegevens zijn:
Zuideinde 60, 2991 LK te Barendrecht

Ons telefoonnummer blijft 010 265 7560