Nieuws

Directiewissel Waterpas

Ruim 22 jaar geleden, startten Piet Scholten en ik Waterpas Civiel Adviesbureau. Het was een hele stap, en ook een mooie stap. In die 22 jaar hebben we met Waterpas de VINEX hausse beleefd, we hebben een aantal beurs- en vastgoed dips doorstaan en we hebben de wereld zien digitaliseren. Een heel belangrijk aspect is dat we het altijd leuk vonden om zo’n fijne ploeg collega’s en zo’n mooi bedrijf te leiden. Vanaf het begin is de doelstelling geweest dat Waterpas een bedrijf is waar het prettig werken is.
 
We hanteren vanaf dag één onze drie kernwaarden:
• Klant is koning.
• Praktische no-nonsense advies.
• Afspraak is afspraak.
 
We doen er alles aan om een betrouwbare, klantgerichte organisatie te zijn, die Praktisch Advies van A tot Z levert.
 
De tijd tikt ook bij ons door. Piet Scholten is de 65 ruim gepasseerd en trekt zich terug als directeur, om van zijn pensioen te genieten. Omdat niemand als directeur de lading alleen dekt, hebben we de tijd genomen om een passende aanvulling te zoeken. Per 1 oktober 2021 wordt onze vestigingsmanager in Barendrecht Wim Stolk, de nieuwe directeur.
 
Met deze versterking heb ik er alle vertrouwen in dat we Waterpas Civiel Advies Bureau de komende jaren kunnen uitbouwen tot een middelgroot bureau, waar de kernwaarden nog steeds hoog in het vaandel staan en waar het fijn werken is.
 
Ik kijk uit naar de toekomst, om samen met u mooie projecten op te pakken.

Ad Beerens
Directeur Waterpas Civiel Adviesbureau

Deel dit artikel via:

Waterpas Civiel Adviesbureau

Barendrecht

❯   010 – 265 7560

❯   Zuideinde 60

     2991 LK Barendrecht

Inschrijven nieuwsbrief

Waterpas gecertificeerd

© 2024 Waterpas Civiel Adviesbureau B.V.