Nieuws

Waterpas gehercertificeerd

Waterpas Civiel Adviesbureau B.V. heeft haar ISO 9001 en 14001 voor het komend jaar weer binnen. Binnen Waterpas is dit natuurlijk gevierd en was er voor het personeel taart. Wat houden deze normen eigenlijk in? En wat hebben onze klanten eraan?

ISO 9001

ISO 9001 is een standaard voor een kwaliteitsmanagementsysteem voor bedrijven en organisaties. Het helpt bedrijven om meer efficiënt te zijn en om o.a. de klanttevredenheid te vergroten.

De voordelen van deze certificering:

  • Helder handboek met kwaliteitssysteem om de producten die Waterpas vervaardigd voor haar klanten op het gewenste niveau te krijgen en houden.
  • Door klanttevredenheidsonderzoeken en evaluaties worden de processen en daarmee de kwaliteit steeds verbeterd en gehandhaafd.

ISO 14001

De ISO 14001 is een set met vereisten voor een milieumanagement systeem. Het helpt Waterpas met het verbeteren en onderkennen van de milieuprestaties en belasting die haar werkzaamheden en die van de klant veroorzaken.

De voordelen van deze certificering zijn:

  • Dat milieu een prominente rol krijgt binnen het bedrijf, waardoor
  • Projecten van de klant vanuit milieukundig oogpunt bekeken en onderzocht wordt op een ideale mix van: People, Planet en Profit.
  • Voorbeeld van een aanpak is beterbuitenmetwaterpas.nl waarbij projecten tevens een duurzaamheids “stempel” kunnen krijgen op het gebied van beheer en inrichting van de buitenruimte.

Deel dit artikel via:

Waterpas Civiel Adviesbureau

Barendrecht

❯   010 – 265 7560

❯   Zuideinde 60

     2991 LK Barendrecht

Inschrijven nieuwsbrief

Waterpas gecertificeerd

© 2024 Waterpas Civiel Adviesbureau B.V.