Nieuws

Paul Hardy start bij Waterpas Civiel Adviesbureau

Per 1 februari 2021 treedt Paul Hardy in dienst als Commercieel manager van Waterpas Civiel Adviesbureau. Zijn standplaats wordt de vestiging in Barendrecht. Hij vervangt hiermee Ruud van Eck, die na 10 jaar Waterpas als zelfstandige verder gaat. In zijn functie zal Paul de klantencontacten van Waterpas behartigen.  

De loopbaan van Paul is begonnen bij gemeente Barendrecht. Hij heeft ook gewerkt bij de gemeente Den Haag en ruim 17 jaar bij Kraaijeveld’s Aannemingsbedrijf te Barendrecht.

Bij zijn vorige werkgever, KWS – Aquavia, was hij Projectleider waterwerken. Hij heeft kortom veel ervaring in de droge en natte grond-, weg- en waterbouw. Zijn kennis vanuit de gemeentes en aannemerij zal ook van paskomen bij ons team Directie & Toezicht.

“Ik heb veel zin om aan de slag te gaan bij Waterpas. Een nieuwe werkomgeving en vele nieuwe contacten is een uitdaging. Binnen de actuele projecten bij Waterpas zie ik veel mogelijkheden om mijn kennis, intern en extern, in te zetten ten behoeve van onze klanten.”

– Paul Hardy

Wilt u meer weten over Paul? Bekijk zijn LinkedIn en link om een afspraak te maken! Tevens is Paul bereikbaar via de e-mail p.hardy@waterpas.nl en voor een telefonische kennismaking op 06 4145 4526.

De komende maand wordt Paul wegwijs gemaakt door Ruud van Eck en zodra de gelegenheid zich voordoet, zal hij zeker met u contact opnemen.

Paul, veel plezier bij Waterpas!

Deel dit artikel via:

Waterpas Civiel Adviesbureau

Barendrecht

❯   010 – 265 7560

❯   Zuideinde 60

     2991 LK Barendrecht

Inschrijven nieuwsbrief

Waterpas gecertificeerd

© 2024 Waterpas Civiel Adviesbureau B.V.