Nieuws

Nominaties voor NEPROM-prijs 2021

De vijf genomineerde projecten voor de NEPROM-prijs 2021 zijn bekend. Aan twee van de vijf projecten heeft Waterpas een bijdrage geleverd en daar zijn we best een beetje trots op! De NEPROM wil het belang van goede samenwerking tussen overheden en marktpartijen voor de hoogwaardige ontwikkeling van locaties stimuleren. Om deze reden heeft zij de NEPROM-prijs in het leven geroepen.

Het gaat om de projecten Kerckebosch in Zeist, Strijp-R in Eindhoven, Little C in Rotterdam, De Hallen in Amsterdam en de Grote markt Oostzijde in Groningen. Stuk voor stuk prachtige projecten die eigenlijk allemaal kunnen winnen.

Wij hebben aan twee van deze mooie projecten gewerkt, namelijk het project Kerckebosch en het project Little C. Wat we daaraan bijgedragen hebben, laten we in de komende weken zien. Voor nu is het vooral even genieten en zijn we trots!

Als je genomineerd bent, dan wil je ook graag winnen. We zijn hard aan het duimen. Op 25 november zal de jury de winnaar bekendmaken tijdens de dag van de Projectontwikkeling in Den Haag. We houden je uiteraard op de hoogte!

Mocht je in de tussentijd met een gerenommeerd en genomineerd bureau als Waterpas Civiel Adviesbureau in zee willen gaan, neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 010 265 7560 of via info@waterpas.nl.

Deel dit artikel via:

Waterpas Civiel Adviesbureau

Barendrecht

❯   010 – 265 7560

❯   Zuideinde 60

     2991 LK Barendrecht

Inschrijven nieuwsbrief

Waterpas gecertificeerd

© 2024 Waterpas Civiel Adviesbureau B.V.