Nieuws

Tourpoule 2019

Het grootste wielerevenement van het jaar, de Tour de France, staat weer voor de deur. Daarom organiseert Waterpas voor het derde jaar op rij een ‘Waterpas Tourpoule’.

Weet jij alles van wielrennen of heb je gewoonweg het geluk aan je zijde bij het doen van een goede gok, dan is dit je kans! Stel een team samen en scoor zoveel mogelijk punten om straks aan de haal te gaan één van de te winnen prijzen.

Wat moet je hiervoor doen?

Stel een team samen van 20 wielrenners op basis van een budget van € 56 miljoen. Zorg voor een goede mix van klassementsmannen, sprinters en aanvallers. Elke etappe selecteer je 9 renners. Alleen zij kunnen punten voor jou verdienen in die etappe. Elke etappe dien je een teamcaptain aan te wijzen, die dubbele punten verdient met de etappe uitslag..

Waar het vorig jaar draaide om een duel tussen Chris Froome en onze Tom Dumoulin, ging uiteindelijk Gerraint Thomas er met de buit vandoor. Door blessures bij Froome en Dumoulin schitteren zij dit jaar in afwezigheid. Weet Thomas zijn overwinning te prolongeren of weet iemand anders te verassen? Kijkend naar de Nederlandse kanshebbers komen we uit bij één naam en dat is die van Steven Kruiswijk. De renner van het Nederlandse Jumbo-Visma eindige vorig jaar als vijfde in de eindklassering en maakt door het ontbreken van Dumoulin en Froome kans op een podiumplek. Weet hij de verwachtingen waar te maken of wordt Wout Poels de Nederlandse verassing. De renner van Team Ineos had normaliter in dienst moeten rijden voor Froome, maar mag door zijn afwezigheid mogelijk voor eigen kansen rijden.

Weet jij het beter? Wacht dan niet langer en meld je aan voor de Waterpas Tourpoule via de volgende link: https://www.scorito.com/cycling-manager/tour-de-france-2019/waterpas-tourpoule-2019?code=f250e3b1-857c-43ba-a1d8-519bdaf7bf7a

Deel dit artikel via:

Waterpas Civiel Adviesbureau

Barendrecht

❯   010 – 265 7560

❯   Zuideinde 60

     2991 LK Barendrecht

Inschrijven nieuwsbrief

Waterpas gecertificeerd

© 2024 Waterpas Civiel Adviesbureau B.V.