Nieuws

Waterpas 20 jaar

20 jaar voorbij gevlogen! Sta jij op deze mooie herinneringsplaat?

Waterpas bestaat dit jaar 20 jaar. Sinds onze oprichting in 1999 zijn we uitgegroeid tot een civiel adviesbureau met 40 werknemers, verdeeld over twee vestigingen in Barendrecht en Hoofddorp. Met jarenlange ervaring als leverancier van hoogwaardige diensten binnen het brede werkveld van stedelijke ontwikkeling en aanleg en beheer van de buitenruimte.

Oprichting

Waterpas werd op 15 februari 1999 opgericht door Ad Beerens en Piet Scholten, beiden voorheen werkzaam bij het ingenieursbureau van de gemeente Rotterdam. Sommige werknemers zijn er al sinds het begin bij en werken nog steeds bij Waterpas!

Werkvelden

Afgelopen jaren hebben we ruime ervaring opgebouwd in niet alleen civieltechnisch advies, maar ook in zes andere werkvelden. Waterpas op locatie is ons nieuwste werkveld. Op dit moment bieden we diensten aan in de volgende werkvelden:
CTA: civieltechnisch advies;
G&W: groen & water
O&P: ontwerp & projectvoorbereiding
D&T: directie & toezicht
GO: gebiedsontwikkeling
BB: beter buiten
WOL: Waterpas op locatie

Vestigingen

We zijn in 1999 gestart met een kleine vestiging in Rotterdam aan de Vijferhofstraat, maar al snel zijn we uitgebreid we met een tweede vestiging in Hoofddorp. Na 18 jaar in Rotterdam werd het tijd voor vernieuwing en zijn we verhuisd naar Barendrecht.

Deel dit artikel via:

Waterpas Civiel Adviesbureau

Barendrecht

❯   010 – 265 7560

❯   Zuideinde 60

     2991 LK Barendrecht

Inschrijven nieuwsbrief

Waterpas gecertificeerd

© 2024 Waterpas Civiel Adviesbureau B.V.