Evenement

Webinar bedrijfsverbetering

Als organisatie moet u dagelijks inspelen op veranderende contractuele eisen, regelgeving en veranderingen in de wereld. Om uw organisatie daarbij te ondersteunen heeft SGS Nederland B.V. samen met Waterpas Civiel Adviesbureau een quickscan voor bedrijfsverbetering ontwikkeld.

Moet uw organisaties steeds inspelen op veranderende contractuele eisen en veranderingen in regelgeving? Heeft u goed inzicht in de risico’s en kansen van uw organisatie? Op woensdag 9 december 2020 organiseren Waterpas Civiel Adviesbureau en SGS Nederland samen een webinar. In deze webinar bespreken we het belang van goede bedrijfsprocessen en hoe je deze kan inrichten. 

Start

9 dec 2020, 10:00

Einde

9 dec 2020, 11:00

Locatie

Online

Uw organisatie komt in steeds complexere omgevingen terecht. Duurzaamheid, databeheer, privacywetgeving en innovatie zijn enkele voorbeelden van deze toenemende complexiteit. Het zou mooi zijn als hier een actieplan voor is. Waterpas en SGS hebben een quickscan ontwikkeld waarmee pijnpunten worden blootgelegd en geven handvatten bij het aanpakken hiervan.

Delen via: