Over Waterpas

Dynamisch en no nonsens adviesbureau

Waterpas Civiel Adviesbureau heeft zich al meer dan 20 jaar bewezen als leverancier van kwalitatief hoogwaardige diensten binnen het brede werkveld van stedelijke ontwikkeling en aanleg en beheer van de buitenruimte.

Met 35 medewerkers verzorgen we het gehele traject van studie, advies, ontwerp, planvoorbereiding en tot directievoering. Vanuit onze vestigingen in Barendrecht en Hoofddorp zijn we dus altijd binnen handbereik!

Wij onderscheiden ons door een pragmatische, praktische en flexibele aanpak. We zijn ook zeker bereid om samen met onze partners projectrisico’s te adopteren en gezamenlijk te engineeren, realiseren en exploiteren.

Wij zijn een no nonsens bedrijf dat zijn klanten ontzorgt met onze brede integrale inzetbaarheid, kennis, ervaring en vakmanschap.

Surf rond op onze site, voor vragen kunt u terecht bij ons via info@waterpas.nl of neem contact op met één van onze kantoren.

Waterpas 25 jaar
In 2024 viert Waterpas haar 25-jarig bestaan. Sinds onze oprichting in 1999 zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met 25 werknemers verdeeld. Met vele jaren ervaring hebben we ruime kennis in civieltechnisch advies, directievoering en toezicht.

We willen graag doorgroeien en zijn daarom op zoek naar nieuwe werknemers. Bent u geïnteresseerd? Kijk dan onze vacatures of neem contact met ons op!