Project

Blauwe Zoom Hardinxveld-Giessendam

De Zuid-Hollandse gemeente Hardinxveld-Giessendam wordt flink uitgebreid met de bouw van het ontwikkelingsgebied Blauwe Zoom. In het woningbouwgebied worden circa 600 woningen gerealiseerd waarvan er nog 450 woningen te ontwikkelen zijn. Een civiele projectcoördinator van Waterpas ziet toe op het aansturen van alle civiele werkzaamheden bij dit project.

In de gloednieuwe wijk worden verschillende typen woningen gerealiseerd. Op dit moment zijn er al eengezins- en starterswoningen, appartementen en koopwoningen opgeleverd op het eerste eiland. Daarnaast wordt er nu gebouwd aan het tweede eiland, die de naam “De Nieuwe Buurt” krijgt. Alle woningen in “De Nieuwe Buurt” zijn al verkocht en worden nu gebouwd.

De Blauwe Zoom ligt in het meest westelijke puntje van Hardinxveld-Giessendam tegen Sliedrecht aan.  De wijk ligt vlak naast de A15 en is daarom goed bereikbaar met de auto. Daarnaast is de wijk gelegen aan de Merwedelingelijn. Er stopt 4x per uur een trein in de richting van Dordrecht of Gorinchem/Geldermalsen.

Aan het verenigingsleven is ook gedacht: er zijn in de buurt diverse sportverenigingen en een sporthal. Voor gezinnen met kinderen zijn diverse scholen in de buurt in het basis- en voortgezet onderwijs. Bewoners kunnen in het centrum terecht voor hun boodschappen en horeca.

Deel dit artikel via:

Waterpas Civiel Adviesbureau

Barendrecht

❯   010 – 265 7560

❯   Zuideinde 60

     2991 LK Barendrecht

Inschrijven nieuwsbrief

Waterpas gecertificeerd

© 2024 Waterpas Civiel Adviesbureau B.V.