Project

De Elementen Spijkenisse

Op dit moment wordt hard gewerkt aan een groot woningbouwproject in Spijkenisse, in de gemeente Nissewaard. Het hele project omvat de bouw van circa 3000 woningen en wordt opgedeeld in drie deelgebieden; Het Land, De Haven en De Dijk. Waterpas maakte voor De Haven een inrichtingsplan en een kostenraming.

Speciaal voor De Haven worden twee havenkolommen gegraven voor ligplaatsen van eventuele boten van toekomstige bewoners. Aan de havens worden grondgebonden woningen en kleine appartementengebouwen gebouwd met ideale ligging. Op 5 minuten fietsen is het centrum van Spijkenisse te bereiken, met theater De Stoep en de bibliotheek binnen handbereik.

Het project wordt in deelgebieden en in fases opgeleverd. Op dit moment is fase 1 (deelgebied Fregat) opgeleverd en zijn fase 2 en 3 (Sluis en Botter) in de verkoop.

Bij een inrichtingsplan worden onder andere de volgende zaken uitgevoerd: maatvoering, locaties van goten, putten, kolken en straatmeubilair en ook de materiaal- en beplantingskeuze.

Naast een inrichtingsplan maakt Waterpas ook haalbaarheidsramingen middels de SSK systematiek voor bouw- en woonrijp maken.

Deel dit artikel via:

Waterpas Civiel Adviesbureau

Barendrecht

❯   010 – 265 7560

❯   Zuideinde 60

     2991 LK Barendrecht

Inschrijven nieuwsbrief

Waterpas gecertificeerd

© 2024 Waterpas Civiel Adviesbureau B.V.